• info@bloempassie.nl

Verzendbeleid

Bij Bloempassie.nl streven we ernaar om je aankoop zo snel mogelijk te bezorgen. Hier vind je belangrijke informatie over ons verzendbeleid:

 1. Verzendtijden:
  • Onze standaard levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van je bestelling.
  • We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, meestal gebeurt dit binnen 1-2 werkdagen.
 2. Verzendkosten:
  • De verzendkosten worden berekend tijdens het afrekenproces, op basis van het afleveradres en de gekozen verzendmethode.
 3. Verzendbevestiging en Tracking:
  • Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer, zodat je je pakket kunt volgen tot het bij jou aankomt.
 4. Afleveradres:
  • Controleer het afleveradres zorgvuldig voordat je je bestelling plaatst. Bloempassie.nl is niet verantwoordelijk voor pakketten die zijn verzonden naar onjuiste adressen.
 5. Beschadigde Zendingen:
  • Mocht je bestelling beschadigd aankomen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op met foto’s van de beschadiging, zodat we je kunnen helpen met een oplossing.
 6. Vertraagde of Verloren Zendingen:
  • Als je denkt dat je bestelling vertraagd of verloren is gegaan, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je je aankoop ontvangt.

Retourbeleid

Niet-levende artikelen, zoals bloempotten, mogen zonder verklaring binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Om de retourzending zo snel mogelijk te kunnen verwerken, is het raadzaam je ordernummer in het pakket te vermelden. Bewaar je verzendbewijs goed totdat je een bevestiging van ons hebt ontvangen dat de retourzending is aangekomen. Zonder dit bewijs en zonder de bevestiging van ontvangst, kunnen wij de retourzending niet behandelen.

Kan ik kamerplanten ruilen of retourneren?

Producten die binnen de bedenktermijn kunnen vergaan, zoals bepaalde bloeiende planten, zijn uitgesloten van retournering. Ook heb je niet de optie om de overeenkomst voor de aankoop van kamerplanten zonder reden te ontbinden. De geleverde kamerplanten en vergelijkbare natuurproducten kunnen niet worden teruggestuurd, tenzij er duidelijk schade zichtbaar is. Als je vindt dat de plant niet aan de verwachte kwaliteit voldoet, kun je een e-mail sturen naar bloempassie@label111.nl met een foto van de duidelijk zichtbare tekortkoming als bijlage. Wij zullen het probleem dan doorgeven aan de leverancier of kweker voor een geschikte oplossing en nemen vervolgens contact met je op.

Kan ik tuinplanten of bomen retourneren?

Bij de aankoop van bomen, struiken en tuinplanten heeft de consument geen recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Het retourneren van geleverde bomen, struiken, planten en vergelijkbare natuurproducten is niet mogelijk, tenzij de ondernemer bevestigt dat er duidelijk sprake is van beschadiging. Neem daarom altijd onmiddellijk contact met ons op als een product niet naar behoren is geleverd. Verder geldt dat wanneer je het product plant, je het product accepteert in de staat waarin het verkeert, en het daarna niet meer kunt retourneren.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Bij een totale retourzending krijg je het complete aankoopbedrag, inclusief mogelijke verzendkosten, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening wanneer je het pakket terugstuurt. Als je slechts een deel van de bestelling retourneert, krijg je enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde items terug. De verzendkosten en retourkosten worden bij een gedeeltelijke retour niet vergoed. We mogen de terugbetaling uitstellen totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld met een track&trace code.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Excuus, er heeft zich kennelijk een fout voorgedaan tijdens het inpakproces. We verzoeken je een e-mail naar ons te sturen met een foto van het incorrecte product en we zullen je met plezier helpen om ervoor te zorgen dat je het correcte product ontvangt.

Populaire planten

Creëer Je Eigen Terrarium: Een Stukje Natuur Binnen

Heb je altijd al een eigen kleine groene oase willen creëren, maar weet je niet waar te beginnen? Een DIY terrarium is de perfecte manier om een stukje natuur in je leefruimte te brengen. Met een terrarium kun je een miniatuurtuin bouwen in een glazen container, waardoor je een laag onderhoud, mooi en levend stuk decor hebt om van te genieten.

Luchtzuiverende Planten

Ontdek de wonderen van luchtzuiverende planten die niet alleen je huis opfleuren maar ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Verken onze uitgebreide gids over onze top 10 luchtzuiverende planten, hoe je voor ze moet zorgen, en hoe ze kunnen bijdragen aan een schonere en frissere lucht in je huis. Laat je inspireren en transformeer je leefruimte in een groene, schone oase.

Kunstbloemen Kopen of Kunstboeket Kopen

Kunstbloemen brengen vreugde en schoonheid in ons leven. Ontdek de beste plaatsen om kunstbloemen of boeketten te kopen voor die speciale gelegenheid of gewoon om je dag op te fleuren. Van romantische rozen tot vrolijke zonnebloemen, vind de perfecte kunstbloemen om je gevoelens uit te drukken. Onze gids biedt tips over het kiezen van het perfecte boeket en hoe je voor gesneden bloemen moet zorgen om hun schoonheid te behouden.

DIY Terrarium

Duik in de fascinerende wereld van DIY terrariums en terrariumplanten. Leer hoe je je eigen mini-ecosysteem kunt creëren met onze stap-voor-stap handleidingen en ontdek welke planten het beste gedijen in terrariumomstandigheden. Of je nu een doorgewinterde tuinier of een beginner bent, ontdek de vreugde van het creëren van je eigen terrarium en breng een stukje natuur in je huis.

VOORDELEN VAN PLANTEN IN JE HUIS

Het hebben van planten in huis gaat verder dan alleen esthetiek. Ontdek de talrijke voordelen van planten in je huis, van luchtzuivering en vochtregulatie tot het creëren van een rustgevende en aangename sfeer. Of je nu een groene duim hebt of op zoek bent naar gemakkelijk te verzorgen plantenopties, zoals de verfijnde Aglaonema Silver Bay, de opvallende Alocasia Zebrina en de tropische Bananenplant, onze gids onthult hoe je kunt profiteren van het toevoegen van een vleugje groen aan je leefruimte.

Jouw Maandelijkse Dosis Planteninspiratie
Van de nieuwste trends in huisplanten tot handige verzorgingstips, en van exclusieve aanbiedingen tot inspirerende DIY-projecten. Abonneer je nu en laat je elke maand inspireren om je huis te transformeren in een groene oase van rust en schoonheid.
 • Rechtstreeks vanuit de kweker
 • Binnen 3 werkdagen in huis
 • info@bloempassie.nl
© 2023 gemaakt door label111.nl all rights reserved KVK: 90084683